This project consisted of an interior renovation of an existing villa. The client asked us to re-design the main public areas within his house, such as the reception area, living and dinning room as well as the swimming pool. For the family area a warm and cosy space was created , with different areas for different functions. Each area was cleverly divided from the other through the use of different separation elements, such as glass partitions, so that the space can be closed if necessary but it does not appear closed, this way preserving the feeling of the size of the room. For the guest reception area, a luxurious and comfortable space was created with the beautiful round built in sofa being the centre of attention. 

Glass Home

Date 2018
Location Yarmouk, Kuwait
Client Al Ali
Category Residential - Interior
Area 750 sqm